Dirnula me božja ljubav prisutna na mjestu bdjenja

Željela bih podijeliti sa svima svoje svjedočanstvo kako bi svi oni koji stoje i mole znali da čine pravu stvar. Katkad nam se čini da smo možda sami, da ne možemo učiniti ništa, osjećamo se možda glupo, besmisleno, ali to uistinu nije tako.
Dakle, jedan sam dan išla parkirati auto ispred bolnice i u blizini je stajala jedna žena, potpuno sama. Držala je sliku i natpis visoko iznad glave i samo stajala u šutnji. Vidjela sam je i samo produžila dalje svojim poslom. Međutim, nakon nekoliko se koraka u meni javio glas da se moram vratiti, dati podršku Gospodinu i toj ženi kako ona ne bi bila sama, pa makar i na nekoliko minuta. Pokazati da ima nas koji smo kao ona toga svjesni da život počinje začećem… Tijelo je bilo slabo i nije mi se dalo vratiti i stajati dolje, ali jednostavno sam se okrenula i šutke stala do nje i izmolila u sebi nekoliko molitava. Ona mi se nasmiješila, a ja sam je pozdravila i otišla. Nakon toga sam cijelim putem plakala. Dirnula me Božja ljubav i činjenica kako nam samo malo treba da se otvorimo, a najviše me od svega dirnula ona kako nijema, sama i dostojanstvena podiže svoj glas za one koji ne mogu govoriti za sebe.
Ako je to tako utjecalo na mene koja nemam ranu pobačaja i koja podržavam život, budite sigurni da utječe i na sve one koji su u dilemi. Želim stoga ohrabriti sve one koji se odazovu Inicijativi da uistinu čine veliku stvar, a ja ću se definitivno odazvati sljedeći put. Ovo se svjedočanstvo odnosi na kampanju prije ove, a sada je Bog dao milost da nakon mnogo godina neplodnosti ostanem trudna. Hrabro naprijed! Divno vas je vidjeti, i da samo dotaknete nečije srce, učinili ste divnu stvar, a kamoli da spasite jedan ljudski život. Bog vas sve blagoslovio!