Udruga ‘Hrvatska za Život’ i inicijativa ’40 dana za život’ sudjelovat će od 12. do 17. studenog na najvećem hrvatskom sajmu knjiga, ‘Interliberu’. U paviljonu broj 6 moći ćete zastati za našim štandom, nabaviti mnoge pro-life knjige, popiti besplatnu jutarnju kavu ili čaj i nabaviti razne materijale, ali i osvojiti put u Rim za dvije osobe pod sponzorstvom gospodina Slave Mandurića iz poznate putničke agencije ‘Kraljica Mira’.

Na štandu ćete moći nabaviti i hit knjige ‘Neplanirano’ te ’40 dana za život’, kao i molitvenike s imprimaturom i blagoslovom hrvatskih biskupa ‘Dušo Kristova’ te ‘Isus oslobađa od rana pobačaja i liječi srca ranjena’, ali i pro-life majice, šalice, magnetiće, dragocjena stopala itd. Prva osoba koja dođe na štand svakoga dana točno u 15 sati dobiva poklončić iznenađenja.

Prikupljena sredstva usmjerit će se na majke koje su u prethodnim kampanjama rekle ‘da’ životu, a to su majke Monika, Chiara, Lidija, Samanta i Marija.

‘U paviljonu broj 6 tisuće će ljudi proći pokraj našeg štanda, a neki će i zastati i tako dobiti priliku da prime poruku za život. Možda upravo naša prisutnost na Interliberu ohrabri nekoga da rodi’, rekao je Ante Čaljkušić, predsjednik udruge ‘Hrvatska za Život’ i inicijative ’40 dana za život’.