Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani,

velika mi je čast i radost pozvati Vas na povijesni događaj koji će obilježiti kulturu života u Hrvatskoj i u svijetu. Volio bih da budete svjedoci susreta sa živim Bogom kroz brojna svjedočanstva ljudi u dokumentarnome filmu „40 dana…“.

Ovaj čudesni film govori o rješenju problema pobačaja, o plodovima i rezultatima Inicijative te o njezinom načinu djelovanja. Radnja filma je veoma zanimljiva zbog brojnih svjedočanstava naših molitelja, spašene djece te svih onih koji su odabrali život. Dio ove velike filmske priče također su i svjedočanstva onih kojima je prijetio pobačaj, ali i onih koji do danas nose rane pobačaja.

Filmska priča će Vas uvesti u istinitu stvarnost borbe između života i smrti te odgovoriti što je temelj borbe za život i izvorište kulture života. Ovim filmom želja nam je posvjedočiti svijetu proživljeno iskustvo borbe za život u Hrvatskoj te svjedočiti divna Božja djela kroz Inicijativu u Hrvatskoj i svijetu. Film je sniman na prostorima cijele Hrvatske, a obogaćen je i kadrovima iz Budimpešte, Londona, Rima i Houstona.

O svemu više možete pronaći na našim web stranicama od 1. rujna: www.40danafilm.com, www.hrvatskazazivot.comi www.40danazazivot.com.

Uzveličajte pretpremijeru filma19. listopada i premijeru filma 20. listopada u 20h svojim dolaskom u zagrebački Cineplexx(City center one East, Slavonska avenija 11d).

Važno je spomenuti kako će se premijera filmaistovremeno održati u čak 29 hrvatskih gradova sudionika Inicijative! Informacije o mjestima prikazivanja pogledajte na web stranicama od 1. rujna.

Ulaz na projekciju je slobodan,a svim uzvanicima bit će pružena mogućnost davanja donacije od srca za potrebe nadolazećeg filma, igranoga karaktera, pod nazivom „Ljubav mi te dovela“, čije snimanje započinje 2019. godine.

Budite slobodni proslijediti ovaj poziv i prijaviti sebe i svoje voljene. Rezervirajte svoja mjesta na moj osobni broj mobitela (099/883-2760) ili na broj mog asistenta Antonija Jelinića (092/198-3636).

Prijava je obvezna!

Radi velikoga interesa u Zagrebu rezervirali 4 dvorane (882 mjesta). Sve će biti popunjeno, Zato požurite!

U Kristu,
Ante Čaljkušić,
predsjednik