Autorska prava

40danazazivot.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava 40danazazivot.com portala i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

40danazazivot.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Portal 40danazazivot.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala 40danazazivot.com koristite na vlastitu odgovornost i 40danazazivot.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

40danazazivot.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu 40danazazivot.com ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno stavovi redakcije te ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Izmjene uvjeta korištenja

40danazazivot.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.